Професионален нагревател за епилация TOP PERFORMANCE

Професионален нагревател за епилация - TOP PERFORMANCE - 95W!

Верни на традицията да ви предлагаме само най-добрите решения, имаме удоволствието да ви представим един НОВ професионален апарат за кола маска от най-висок клас. С неповторим стайлинг и перфектна визия, със своята изключителна мощност от 95W и прецизен терморегулатор, уредът съкращава много времето за изчакване и нуждата от постоянно включване в мрежата при многочасова професионална употреба, като загрява бързо дори най-гъстите и студени кола маски.

За лесна и удобна работа в комплекта на уреда е включена и много лека и стабилна захранваща база (стойка). Също така може да използвате апарата без да закрепяте стойката, ако се включи външен кабел. Апаратът е много подходящ за професионална употреба в козметични салони, като спестява време при гарантирани перфектни резултати.Основни характеристики:

- Двустранно загряване с (реална) 95W мощност за много бързо и равномерно затопляне на кола маската. Типично време за разтапяне на кола маска 10-15 мин.

- База с кабел за лесна и сигурна работа. Дава ергономичност и свобода при работа без ограничаване на движението;

- 6-степенен вграден в уреда, а не в стойката терморегулатор за прецизно регулиране на работната температура. След първоначалното бързо загряване (позиция 6) и достигане на работна температура намалете регулатора (позиция 1-5) до ниво достатъчно за поддържане на перфектен вискозитет на кола маската;

- Светлинен индикатор за работата на нагревателя!

- Голям прозрачен екран за следене на количеството кола маска.;

- Термоустойчив корпус и материали с двойна изполация за сигурна и надеждна работа.

- Перфектен стайлинг и елегантни гладки форми за лесно почистване от замърсявания

- Дължина на захранващият кабел - 160см!

- Гаранция на апарата - 24 месеца.

- 100% MADE IN ITALY.

Важно: Не оставяйте уредът включен без да има поставен пълнител с кола маска!

Доставка: за гр. София - безплатно, за страната - 4.99 лв.

* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.