Топла кола маска - дискове

Натурална топла кола маска - дискове

Нискотемпературна, бързовтвърдяваща се топла кола маска от ново поколение, създадена на базата на стабилизирани естествени смоли и натурален пчелен восък за постигане на бързи и сигурни резултати. Отличава се с голяма пластичност и прави процеса на епилация изключително комфортен и безболезнен. Идеално решение за обезкосмяване на чувствителни участъци по лицето и тялото, като устни, бакенбарди, подмищници, бикини зона, бразилска кола, пълен интим и др. Подходяща е както за професионална, така и за домашна употреба. За придобиване на работна консистенция, топлата кола маска се нагрява в Комбиниран уред за подгряване на кола маска.

При поръчка посочете предпочитания вид - жълта (с пчелен восък за нормална кожа и косми), зелена (с азулен за чувствителна кожа) или розова (с талк за деликатни зони) в поле "Допълнителна информация".

250 ml - 10.00 лв. кол.
1000 ml - 23.50 лв. кол.

Топла кола маска - дисковеТопла кола маска - дискове
250 ml - 10.00 лв. кол.
1000 ml - 23.50 лв. кол.
Топла кола - перли, 250g/1kg
 Топла кола - перли, 250g/1kg
0.25кг - 10.00 лв. кол.
1кг - 23.50 лв. кол.
New
Комплект за топла кола маска с пчелен восък и арганово масло за нормална кожа. Без ленти.New Комплект за топла кола маска с пчелен восък и арганово масло за нормална кожа. Без ленти.
120мл - 10.00 лв. кол.
New
Комплект за топла кола маска с пчелен восък, титаниев диоксид и масло oт шипка за чувствителна кожа. Без ленти.New Комплект за топла кола маска с пчелен восък, титаниев диоксид и масло oт шипка за чувствителна кожа. Без ленти.
120мл - 10.00 лв. кол.
* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.