Комплект топла кола маска, розова

Комплект за топла кола маска с пчелен восък, титаниев диоксид и масло от шипка за чувствителна кожа.

Нова формула на топла кола маска с натурален пчелен восък, титаниев диоксид и масло от шипка. Формулирана по специална ниско температурна рецепта, кремообразната текстура и активни съставки на кола маската прави процеса на епилация изключително комфортен и безболезнен, особено при по-чувствителни кожи. Идеално решение за трайно обезкосмяване на малки и чувствителни участъци по лицето и тялото, като бикини, лице, подмищници и др. Удобната разфасовка и малка метална купичка с дръжка позволяват лесното преместване на разтопения продукт с една ръка без опасност от разливане.

Тази кола маска се премахва без ленти!

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нагрейте металната купичка на средна температура до пълното разтапяне на кола маската, като разбърквате отвреме на време. Ако нагрявате купичката на газов котлон, внимавайте пламъка да не достига до кола-маската тъй като съществува риск от запалване.

Проверете, че температурата не е твърде висока. Ако прегреете съдържанието го оставете да се охлади до достигане на подходящата тепература. С приложената малка шпатула (част от комплекта) нанесете по посока на растежа на косъма ивица с ширина около 3 см и дебелина, която да ви позволява сигурното захващане и изтегляне на материала. Малко преди кола маската да се втвърди напълно, отлепете и повдигнете единия край на ивицата. След като кола маската се втвърди я изтеглете с отмерено (но не твърде рязко) движение назад срещу растежа на косъма.

За почистване на остатъците от кола маската използвайте приложените в комплекта кърпички или друго почистващо олио за кола маска.

120мл - 10.00 лв. кол.

Топла кола маска - дисковеТопла кола маска - дискове
250 ml - 10.00 лв. кол.
1000 ml - 23.50 лв. кол.
Топла кола - перли, 250g/1kg
 Топла кола - перли, 250g/1kg
0.25кг - 10.00 лв. кол.
1кг - 23.50 лв. кол.
New
Комплект за топла кола маска с пчелен восък и арганово масло за нормална кожа. Без ленти.New Комплект за топла кола маска с пчелен восък и арганово масло за нормална кожа. Без ленти.
120мл - 10.00 лв. кол.
New
Комплект за топла кола маска с пчелен восък, титаниев диоксид и масло oт шипка за чувствителна кожа. Без ленти.New Комплект за топла кола маска с пчелен восък, титаниев диоксид и масло oт шипка за чувствителна кожа. Без ленти.
120мл - 10.00 лв. кол.
* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.