Водноразтворима кола маска "Киви"

Водноразтворима кола маска "Киви"

Уникална водно-разтворима кола маска, изключително подходяща за домашна употреба. 100% натурална, с очарователен и мек аромат на киви.

Специфика на работа - загрейте патрончето в уред за кола маска, на водна баня или в микровълнова печка (30-40 сек.), докато колата добие нормална работна консистенция (като гъст сироп - ако я прегреете, я оставете да се охлади известно време преди работа). Нанесете в посока на растежа на косъма, притиснете добре лентата за епилация, и издърпайте с отмерено и рязко (но не много бързо) движение в посока обратна на растежа на косъма. Остатъците от кола маска по кожата се отстраняват с хладка вода. След процедурата, нанесете балсам за намаляване растежа на косъма.

Тъй като тази кола маска прилепва само към косъма, за добра и ефективна епилация е необходимо да има достатъчно "космена маса", т.е. - дължина и гъстота на космите. Голямо предимство на водоразтворимата кола маска е нейното щадящо отношение към кожата - идеална е за деликатни и чувствителни зони (триъгълник, подмишници, бакенбарди и т.н.), като дава възможност да се повтори манипулацията, в случай на нужда.

През лятото при по-висока околна температура, кола-маската добива работна консистенция без допълнително загряване!

100мл - 3.50 лв. кол.

Видноразтворима кола "Праскова"Видноразтворима кола "Праскова"
100мл - 3.50 лв. кол.
Водноразтворима кола "Киви"Водноразтворима кола "Киви"
100мл - 3.50 лв. кол.
Комплект за епилация LucidaPROКомплект за епилация LucidaPRO
1 бр. - 70.00 лв. кол.
Водноразтворима кола "Ягода"Водноразтворима кола "Ягода"
100мл - 3.50 лв. кол.
* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.