Кола маска с цинк и титаниев диоксид в кутия

Сатен кола маска с цинк и титаниев диоксид за деликатни зони и по-чувствителни кожи

Хипоалергенна кола маска с цинков окис и титаниев диоксид от ново поколение създадена на базата на двойно рафинирана и естерифицирана натурална кедрова смола. В сравнение с други продукти, кремообразната консистенция на тази кола маска е с по-голяма флуидност и позволява много лесно полагане и по-ниска разходна норма. Много подходяща за епилация на деликатните зони (интим, бикини, мищници, лице) или при обща епилация на по-чувствителни кожи, като осигурява по-голям комфорт и по-малък стрес върху епилирания участък. Включените съставки като цинков и титаниев диоксид спомагат за намаляване на зачервяванията и възможността за охлузване и нараняване на кожата. За добиване на перфектна работна консистенция и равномерна температура използвайте Професионален комбиниран нагревател за кола маска в кутия MultiPro или Професионален загряващ уред за кола маска в кутии Arcocere.

След края на епилацията отстранете остатъците от кола маска с почистващо олио и нанесете успокояващ серум след епилация.


800 ml - 16.80 лв. кол.

Шоколад - сатен крем-кола, без алергени, 100mlШоколад - сатен крем-кола, без алергени, 100ml
100мл - 3.50 лв. кол.
Алое - сатен кола маска, за суха и чувствителна кожа и къси косми. Без алергени.Алое - сатен кола маска, за суха и чувствителна кожа и къси косми. Без алергени.
100мл - 3.50 лв. кол.
Сатен кола маска с цинк и титаниев диоксид за деликатни зони и по-чувствителни кожиСатен кола маска с цинк и титаниев диоксид за деликатни зони и по-чувствителни кожи
800 ml - 16.80 лв. кол.
Перлена кола маска "Marine Blue - Ultragrip за мъжеПерлена кола маска "Marine Blue - Ultragrip за мъже
продадено
Пакет кола маска и ленти за епилацияПакет кола маска и ленти за епилация
1 бр. - 35.60 лв. кол.

Кола маска "Argan Oil" за чувствителна или суха кожа Кола маска "Argan Oil" за чувствителна или суха кожа
800ml - 16.80 лв. кол.
Натурална кола маска с пчелен мед за нормална кожа - 800mlНатурална кола маска с пчелен мед за нормална кожа - 800ml
800ml - 16.80 лв. кол.
Pоза - крем-кола маска с титаниев диоксид за плътни косми и деликатни зони, 800ml Pоза - крем-кола маска с титаниев диоксид за плътни косми и деликатни зони, 800ml
800ml - 16.80 лв. кол.
Кола маска с азулен в кутия 800ml, за нормална кожаКола маска с азулен в кутия 800ml, за нормална кожа
800 ml - 16.80 лв. кол.
* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.