Професионален нагревател за кола маска PowerPro

Професионален нагревател за кола маска PowerPro 120W

Професионален апарат за кола маска от ново поколение, съчетаващ в себе си оригинален дизайн, неповторим стайлинг и много високи работни характеристики за съвършени професионални резултати. Със своята изключителна мощност от 120W, уредът нагрява и подготвя за работа изключително бързо (5-7 мин.) и равномерно всички видове кола маска, през всички сезони и практически елиминира нуждата от постоянното му включване при професионална употреба. Двустранно разположеният прозорец дава изключително точна информация за оставащата в пълнителя кола маска. Вграденият прецизен 10-степен регулируем терморегулатор позволява точно индивидуално настройване и поддържане на работната температура за перфектно полагане на кола маската независимо от околната температура. Вграденият on-off ключ позволява изключването на апарата без изваждане на щепсела от контакта. Устойчив на работа и почистване полиамиден корпус изпълнен под формата на ергономична, нехлъзгаща се и предпазваща от изгаряне зона за захващане.

Апаратът е много подходящ за професионална употреба в козметични салони, като спестява време при гарантирани перфектни резултати.


100% Made in Italy - гарантиран европейски произход.

Основни характеристики:

- Двустранно загряване със 120W максимална мощност за много бързо и равномерно затопляне на кола маската. Типично време за разтапяне на кола маска 5-7 мин.

- 10-степенен прецизен вграден терморегулатор с on-off ключ за плавно регулиране и поддържане на нормалната работна температура. След първоначалното бързо загряване (позиция 10) и достигане на работна температура настройте регулатора (позиция 1-9) до ниво достатъчно за поддържане на перфектен вискозитет на кола маската. С вграденият регулатор мощността се регулира от 25W до 120W.

- Светлинен индикатор за работата на нагревателя!

- Голям, двустранно разположен прозрачен екран за следене на количеството оставаща кола маска.

- Softtouch, термоустойчив, устойчив на почистване полиамиден корпус с ергономична противохлъзгаща зона за захват.

- Перфектен стайлинг и елегантни форми.

- Уредът покрива нормите на Европейски Директиви 73/23/ЕЕС и 93/68/ЕЕС.

- 100% Made in Italy - гарантиран европейски произход.


Важно: Този нагревател не е наличен в момента. Разгледайте новото ни предложение с подобрени характеристики: Професионален нагревател за кола маска LucidaPro 180W

* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.