Комбиниран загряващ уред за кола маска в кутия MultiPro 800

MultiPro 800 - Професионален комбиниран нагревател за кола маска в кутия 800 мл

Висококачествен, комбиниран професионален загряващ уред за кола маска за продължителна и всекидневна работа. Произведен в Италия от качествени ударо- и термоустойчиви материали, със своята надеждност, функционалност и елегантен дизайн този уред е идеално решение за съвременния козметик. Позволява едновременно и бързо нагряване на кола маска в кутия 800 мл и три индивидуални пълнителя от 100мл, както и добавянето на 2 отделни нагревателя за кола маска в пълнител. Без значение на натовареността и количеството обслужвани потребители, този комбиниран уред позволява да бъдете винаги подготвени без да губите ценно време. Голямата вградена мощност на уреда, както и наличието на два отделни прецизни терморегулатора позволява оптималното загряване и поддържане на подходяща работна температура на отделните типове кола маска. Гладките форми на уреда позволяват лесно почистване след употреба.

*Показаните пълнители кола маска и нагреватели за ролони служат само за илюстрация и се предлагат отделно от окомплектовката на уреда.
Основни характеристики:

- Мощност 275W за бързо и равномерно нагряване на кола маската;

- Метален съд с тефлоново покритие;

- два индивидуални, регулируеми прецизни термостата за поддържане на постоянна работна температура - 30-120°C за кола маска в кутия и 20-85°C за кола маска в пълнител;

- две допълнителни работни гнезда за нагревател за пълнители - може да се комбинира с нагреватели PowerPro 120W;

- Светещ on-off бутон;

- Термоизолиран корпус;

- Елегантен и компактен дизайн за употреба на ограничена площ;

- Метална стойка за шпатула;

- Държач за пълнител кола маска - предпазва от парене по време на работа;

100% Made in Italy с гарантиран произход.

Покрива Европейските норми за качество!

24 месеца гаранция.

* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.