Анти ейдж крем с гликолова киселина

Анти-ейдж / Анти-акне крем с 8% гликолова киселина

Ефикасен продукт с високо съдържание на гликолова киселина и подбран бленд фитоекстракти от Арника, Дяволски нокът, Карамфил и Фито-стероли с Анти-ейдж и Анти-акне ефект, подходящ за употреба при всички типове кожа (без чувствителна).

При употреба против стареене (Анти-ейдж) или акнетични белези, тази алфа-хидрокси киселина третира загрубялата, захабена и подложена на въздействието на UV лъчи кожа, като стимулира синтеза на колаген и регенерацията на кожата, чрез равномерно премахване на връзките между мъртвите епидермални клетки. Тази перфектна ексфолиация прави кожата много по-гладка и мека, редуцира и заглажда фините бръчки и намалява пигментните (старчески) петна. Кожата придобива блясък и изразителност.

При третиране на акнетична и мазна кожа, продуктът премахва в дълбочина замърсяванията и себума от порите, унищожава бактериите и създава киселинност на средата редуцираща възможностите за локално бактериално развитие.

В допълнение към въздействието на тази ефективна плодова киселина са добавени синергично действащи натурални екстракти с успокояващо, противо-възпалително и обезболяващо действие.

Начин на употреба: Нанася се на почистена и суха кожа - за предпочитане вечер. Да се избягва контакт с очите или лигавицата на устната кухина. Ако се появи реакция, зачервяване или дразнене прекратете употребата на крема. Да се съханява на място недостъпно за деца!

Внимание: Този продукт съдържа АХА киселина, която може да увеличи вашата кожна чувствителност към слънце, UV лъчи и да доведе до слънчево изгаряне. Използвайте слънцезащитен крем (SPF 25) и ограничете излагането на UV лъчи по време на употреба и в продължение на 1 седмица след последната употреба.

Не съдържа парабени.

50ml - 25.00 лв. кол.

Акне коректор със "Saw Palmetto"Акне коректор със "Saw Palmetto"
20ml - 5.00 лв. кол.
Детокс маска за дълбоко почистване на мазна, смесена и акнетична кожаДетокс маска за дълбоко почистване на мазна, смесена и акнетична кожа
250ml - 25.00 лв. кол.
50ml - 10.00 лв. кол.
Анти-ейдж / Анти-акне крем с 8% гликолова киселинаАнти-ейдж / Анти-акне крем с 8% гликолова киселина
50ml - 25.00 лв. кол.
Антиакне скраб за лице "Saw Palmetto"Антиакне скраб за лице "Saw Palmetto"
250 мл - 25.00 лв. кол.
50 мл - 10.00 лв. кол.
Успокояваща антиакне маска "Saw Palmetto" Успокояваща антиакне маска "Saw Palmetto"
250 мл - 25.00 лв. кол.
50мл - 10.00 лв. кол.
Антиакне маска с морски солиАнтиакне маска с морски соли
250мл - 25.00 лв. кол.
* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.