Антицелулитно масло "PhytoSlim"

Антицелулитно масажно масло "PhytoSlim" с термо ефект

Aнтицелулитното масло "PhytoSlim" спомага за ефективното въздействие върху целулитните натрупвания. Комбинира ефекта на специализирания масаж с комплекс от високоефективни натурални екстракти и масла от черен пипер, чушки чили, карамфил, канела, есцин, грейпфрут и др. с активно липолитично и меко загряващо действие. Много подходящ продукт за третиране на упорити и трудни форми на целулит, като позволява извършването на различни по продължителност процедури. Редовната му употреба редуцира мастните натрупвания, изглажда засегнатите участъци, стимулира и подобрява клетъчния метаболизъм и способства дренирането на третираните участъци. Подходящ за дълъг масаж.

Перфектната работна консистенция и нежна текстура на продукта позволяват икономично и лесно разнасяне без да оставя мазен филм и петна по дрехите. Подходящо за самостоятелна употреба или като част от терапия. За по-силен ефект може да се комбинира с Интензивен антицелулитен серум "PhytoSlim"

Не съдържа парабени и петро-продукти!

Внимание: Нанесете продукта на добре почистена и ексфолирана кожа. Не прилагайте загряващи средства като душ, сауна или вана 2 часа преди или след процедурата! Да не се употребява на възпалена или чувствителна кожа, по време на кърмене, бременност или при сърдечно-съдови заболявания!

Този продукт в разфасовка от 500мл е предназначен за професионална употреба. За да получите достъп и подробна информация натиснете тук, за да попълните формата за заявка.

200ml - 24.00 лв. Кол.
* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.