Антицелулитен термо гел "PhytoSlim"

Антицелулитен термо гел "PhytoSlim"

Лек гел с фина текстура, прекрасен аромат на праскова и високо съдържание на екстракт от люти чушки. Силно ефективен срещу различни форми на целулит и адипозни натрупвания. Продуктът се прилага самостоятелно или като част от интензивна антицелулитна терапия "PhytoSlim". В резултат на подобрената микроциркулация, продуктът може да предизвика локално загряване или лек сърбеж в зависимост от типа кожа и околна температура.

Начин на употреба: Нанесете гела на чиста и ексфолирана кожа и втрийте с лек антицелулитен масаж. За по-силно действие, обвийте третираната област с чаршаф от плътен полиетилен (HDPE) или (фолио за бодирепинг). След 30 мин. отмийте с хладка вода. Не прилагайте други загряващи източници.

Внимание: Не прилагайте загряващи средства като душ, сауна или вана 1-2 часа преди или след процедурата! Да не се употребява на възпалена или чувствителна кожа, по време на кърмене или при сърдечно-съдови заболявания!

Този продукт в разфасовка от 500мл е предназначен за професионална употреба. За да получите достъп и подробна информация натиснете тук, за да попълните формата за заявка.

250ml - 20.00 лв. Кол.
* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.