Масажно масло "Camolime"

Натурално хидратиращо масло
"Лайка"

Успокояващо масло за тяло с много фина текстура, равномерна консистенция и деликатен аромат на свежи билки. Съдържа подбрани хидратиращи и подхранващи натурални масла богати на ненаситени мастни киселини и витамин Е, некомедоногенни емолиенти с висока биосъвместимост и натурален алфа-бизаболол - пречистен активно действащ екстракт от лайка.
Натуралният бизаболол притежава активно противовъзпалително, ранозаздравяващо и антибактериално свойство, което прави продукта еднакво подходящ както за общо приложение, така също и за защита на кожата след бръснене, епилация или слънчево зачервяване. За всички типове кожи, включително деликатни, зрели и чувствителни. След употреба кожата е перфектно успокоена, омекотена и освежена. Идеален продукт за употреба след баня, сауна, епилация, слънчеви бани или други процедури, както и за различни видове масаж. Не съдържа петро-продукти! Не съдържа парафини, вазелини и консерванти.

Продуктът в разфасовка от 500мл е комплектован с професионална дозираща помпа с обем до 2мл за лесно дозиране и поддържане на добра работна хигиена.

Този продукт в разфасовка от 500мл е предназначен за професионална употреба. За да получите достъп и подробна информация натиснете тук, за да попълните формата за заявка.

200ml - 14.00 лв. Кол.
* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.