Интензивна Антицелулитна терапия „PhytoSlim“ – 2в1

Терапията съдържа натурален комплекс от кофеин, карнитин, гуарана и екстракт от чушки чили и камфорово дърво, които притежават силно липолитично и термогенично (топлинно) действие и мобилизират метаболизма на локализираните мастни депа. Комплексът от есцин (силно пречистен гликозид от див кестен), екстракт от бръшлян и екстракт от кафяви морски водорасли подтискат развитието на мастните клетки, реактивират микроциркулацията и подобряват кръвоснабдяването. Включеният в терапията интензивен антицелулитен серум "PhytoSlim" е с активно липолитично действие и с изразен термичен ефект за повишаване на клетъчния метаболизъм, кръвната циркулация, и ускоряване на детоксикацията.

В зависимост от вида и степента на целулита, терапията може да се продължи в една от следните вариации:
1) Температурен контраст - включва последователно приложени термо и крио продукти – подходяща като антицелулитна терапия при мек целулит – активно подобрява клетъчния метаболизъм, способства дренирането на освободените токсини и мазнини и стяга отпуснатата кожа;
2) Термо липолиза - включва последователно приложени термо продукти, с постепенно увеличаващ се термо ефект – особено подходаща като интензивна антицелулитна терапия при плътни кожи, адипозни натрупвания и упорити форми на целулит.

За максимални резултати се препоръчва интензивна програма от 10 терапии през 3 дена и комбинация с продукти за домашна грижа – Боди скраб 250мл и Термо крем 250мл.
Важно: Да не се употребява на възпалена или чувствителна кожа, по време на бременност и кърмене или при сърдечно-съдови заболявания!

Подробното описание и процедурите на тази терапия се предоставя на професионални клиенти. Ако принадлежите към тази категория, натиснете тук, за да попълните формата за заявка.


* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.