Амрита Лаб е българска компания за производство и дистрибуция на висококачествена козметика, санитарни материали и консумативи за професионална употреба и домашна грижа. Напълно в унисон със съвременната козметология и здравно-регулаторни изисквания, продуктовата гама на Амрита Лаб е съставена на базата на натурални вещества и природни активни съставки.

Продуктите на Амрита Лаб се прилагат като цялостни процедури и терапии в козметични салони, SPA и рекреативни центрове като основни възстановителни и релаксиращи средства, както и при третирането на различни типове кожа и кожни проблеми. Освен в козметиката, продуктите на Амрита Лаб намират приложение като допълнителни компоненти в дерматологията, където комплексното въздействие на различните продукти способства за трайното и ефикасно възстановяване и дългогодишно поддържане на отличния тонус и здраве на кожата.

Богатата продуктова гама и високото качество утвърждават Амрита Лаб на козметичния пазар. Днес Амрита Лаб е предпочитан партньор на едни от най-големите и специализирани козметични, рекреационни и СПА центрове в България и чужбина.