Алгинатна маска "Антибръчки"

Алго маска "Антибръчки"

Пластична алгинатнa маскa за интензивна антибръчки терапия, разработена на базата на кафявите водорасли Laminaria Hyperborea Algae. Изглажда релефа и дълбочината на бръчките и подобрява контура на лицето, като интензивно хидратира и тонизира кожата. Обогатена с потентни полизахариди и екстракт от пшеница за ефективно подобряване на кожната еластичност и трофика. Дерматологично тествана, с неутрално pH, без алергени. За оптимални резултати прилагайте 2 пъти седмично.

Начин на приложение: Изсипете съдържанието на пликчето в стъклена, пластмасова или гумена купичка и добавете 45 гр. хладка вода (съотношение 3:1). Разбъркайте добре до получаването на хомогенна, гладка смес. Нанесете сместа със шпатула на равномерен, плътен слой върху добре почистената кожа, като избягвате зоната около устата и очите. След 10-15мин. маската се стяга (гумира) и се отлепва с лекота от кожата.

15гр. - 3.50 лв. Кол.

Този продукт в разфасовка от 500мл е предназначен за професионална употреба. За да получите достъп и подробна информация натиснете тук, за да попълните формата за заявка.

* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.