Дълбокопочистваща маска с активен въглен

Дълбокопочистваща маска "Aктивен въглен"

Универсална "Детокс" маска "Activated Carbon" съдържаща адсорбенти, които задържат излишния себум, а активният въглен се свързва по химически път с тежките елементи, като ги извлича от кожата и неутрализира вредните въздействия на околната среда. Активният въглен се получава по специална технология чрез изгаряне на целулоза при недостиг на кислород, при което се създават голям брой активни центрове, способни да захващат всички замърсявания, включително тежки метали и химически съединения. Маската е подходяща за всеки тип кожа, тъй като съставките й не изсушават и не омазняват кожата. Резултатът е идеално чиста и успокоена кожа (след екстракция на комедони), изчистен тен и свити пори.

Начин на употреба: Нанесете равномерен слой от маската за дълбоко почистване „Активен въглен" на лицето, шията и деколтето. Оставете маската да действа 10-15 мин и отмийте с хладка вода и козметични гъбки.

250мл - 25.00 лв. кол.
50ml - 10.00 лв. кол.

Детокс маска за дълбоко почистване на мазна, смесена и акнетична кожаДетокс маска за дълбоко почистване на мазна, смесена и акнетична кожа
250ml - 25.00 лв. кол.
50ml - 10.00 лв. кол.
Дълбокопочистваща маска "Aктивен въглен" за всеки тип кожаДълбокопочистваща маска "Aктивен въглен" за всеки тип кожа
250мл - 25.00 лв. кол.
50ml - 10.00 лв. кол.
Балансираща детокс маска за нормална и суха кожаБалансираща детокс маска за нормална и суха кожа
250ml - 25.00 лв. кол.
50ml - 10.00 лв. кол.
* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.