Балансираща почистваща маска за нормална и суха кожа

Балансираща детокс маска за нормална и суха кожа

Висококачествена балансираща детокс маска с много лека и лесна за нанасяне кремообразна консистенция за нормална и суха кожа. Формулирана на основата на две синергично действащи функционални групи - подбран бленд от богата на магнезий глина и каолин за ефективно почистване в дълбочина, абсорбиране на токсините и регулиране на водно-липидния баланс и силно хидратиращи, омекотяващи и регенериращи активни съставки като масло от ший, екстракт от репей, витамин С, алантоин и др. Изключително деликатен продукт, подходящ за употреба и при най-чувствителните кожи. Не изсушава и след употреба придава невероятен блясък и мекота на кожата. Подходяща за честа употреба - самостоятелно или след козметично почистване на лице и екстракция на комедони. Не съдържа парабени.
Начин на употреба: С козметична четка или шпатула нанесете на лицето на плътен слой. След 15 мин. отмийте с хладка вода и козметична гъба.

250ml - 25.00 лв. кол.
50ml - 10.00 лв. кол.

Детокс маска за дълбоко почистване на мазна, смесена и акнетична кожаДетокс маска за дълбоко почистване на мазна, смесена и акнетична кожа
250ml - 25.00 лв. кол.
50ml - 10.00 лв. кол.
Дълбокопочистваща маска "Aктивен въглен" за всеки тип кожаДълбокопочистваща маска "Aктивен въглен" за всеки тип кожа
250мл - 25.00 лв. кол.
50ml - 10.00 лв. кол.
Балансираща детокс маска за нормална и суха кожаБалансираща детокс маска за нормална и суха кожа
250ml - 25.00 лв. кол.
50ml - 10.00 лв. кол.
* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.