Хидратираща Гел-Маска "Червено Вино"

Хидратираща Гел-Маска "Червено Вино" с масло от гроздови семки

Висококачествен продукт от серията "Червено Вино" с изключителни хидратиращи и подхранващи свойства. Много подходяща за сухи и/или зрели кожи. Наличието на мощни антиоксиданти с подчертано реструктуриращо действие подобряват клетъчното хранене и стимулират производството на нов колаген за по-гладка и еластична кожа. Съдържащите се в маслото от гроздови семки флавоноиди притежават многократно по-мощен антиоксидантен ефект от витамините E и С, като подобряват кръвоснабдяването и спомагат за предпазване и възстановяване на кръвоносните съдове.

Начин на приложение: Нанесете на плътен слой върху добре почистена (ексфолирана) кожа. Изчакайте 15-20 мин, след което отстранете остатъците с хладка вода. При много сухи кожи е възможно маската да попие напълно в кожата без да се налага нейното отмиване! Може да се прилага мануално или с ултразвук.

Този продукт в разфасовка от 500мл е предназначен за професионална употреба. За да получите достъп и подробна информация натиснете тук, за да попълните формата за заявка.

250мл - 20.00 лв. Кол.
* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.