Антиоксидантна терапия за тяло "Червено вино"

Терапията съдържа продукти с микроексфолиращи, хидратиращи и антиоксидантни активни съставки като: екстракт от червено вино, еноцианин, АХА (алфа-хидрокси) киселини и др. И се отразява перфектно на кожи нуждаещи се от хидратация и подхранване.

Повече »
 

Антицелулитна терапия „Phyto Slim“

Терапията съдържа натурален комплекс от кофеин, карнитин, гуарана и екстракт от чушки чили и камфорово дърво, които притежават силно липолитично и термогенично (топлинно) действие и мобилизират метаболизма на локализираните мастни депа. Комплексът от есцин (силно пречистен гликозид от див кестен), екстракт от бръшлян и екстракт от кафяви морски водорасли подтискат развитието на мастните клетки, реактивират микроциркулацията и подобряват кръвоснабдяването. Включеният в терапията интензивен антицелулитен серум "PhytoSlim" е с активно липолитично действие и с изразен термичен ефект за повишаване на клетъчния метаболизъм, кръвната циркулация, и ускоряване на детоксикацията.

Повече »
 

Шоколадова "Антистрес" терапия за тяло

Терапията съдържа натурално какао и какаови масла, които имат изразен стимулиращ ефект върху производството на ендорфини в мозъка - т.нар. „хормони на щастието" и има подчертано подхранващо и релаксиращо действие. Подходяща е за третиране на кожата на цялото тяло, като подобрява еластичността й и придава блясък.

Повече »
 

Антицелулитна терапия "Фито Комплекс" с поморийска луга

Терапията съдържа активен гел с морски соли (таласо гел) с растителни екстракти и поморийска луга, който създава осмотичен градиент и дренира застоялите течности извън тъканите, и дава възможност да се работи директно върху целулитните натрупвания. Медните протеини и активните вещества на масажното олио хидратират кожата и подобряват кръвообращението и в резултат тя става стегната и еластична. Терапията е най-подходяща за мек, „оточен“ целулит (I-ви тип).

Повече »