Антицелулитен таласо гел

Антицелулитен таласо гел

Гел с високо съдържание на Chlorophyll и поморийска луга, създаващ осмотична диуреза за ефективно отдрениране на тъканите, като подобрява текстурата и външния вид на третирания участък. Изключително богата на микроелементи, поморийската луга притежава силно противовъзпалително и регенериращо действие. Гелът се нанася на ексфолирана кожа, обвива се с фолио като се изчаква 30-40 мин., след което се отмива с хладка вода. Процедурата може да се продължи с Термо крем или Антицелулитно масажно масло "PhytoSlim" с термо ефект.


Начин на употреба: Нанесете плътен слой от гела на третираната област и я обвийте плътно с фолио (body wrapping), като внимавате да не затрудните кръвообращението. За по-добър ефект включете електрическо одеало и завийте с хавлиена кърпа. Оставете да действа 30-40 мин. Отстранете фолиото и отмийте остатъците с хладка вода.

Този продукт в разфасовка от 500мл е предназначен за професионална употреба. За да получите достъп и подробна информация натиснете тук, за да попълните формата за заявка.

250мл - 16.00 лв. Кол.
* Всички цени са крайни, с вкл. ДДС.